Testimonials

Openingen en handvatten werden zichtbaar

Ik heb een ADAD sessie gedaan op een moment dat ik zoekende was in mijn loopbaan. Ik had wel een idee welke kant ik uit wilde, maar zag allemaal problemen op weg naar dat doel. Door in eerste instantie vragen te stellen en daarna in de ‘roddelfase’ eigen bespiegelingen te geven, werden mentale constructies, zelf gecreëerde openingen en handvatten zichtbaar gemaakt waarmee ik verder kon. Belangrijkste les voor mij was: je hebt een sterke intuïtie. Deze is altijd een goede raadgever voor je geweest. Vertrouw daar nu ook op. En daarmee was de eerste stap gezet.

Pieter (leidinggevende overheid)


Precisie in woordkeus en taalgebruik

Ik heb het als zeer prettig ervaren om door mensen met een vergelijkbare professionele achtergrond – maar vanuit een ander vakgebied – bevraagd te worden over mijn beweegredenen bij diverse managementbeslissingen. Vooral het feit dat ik werd gedwongen met precisie over mijn woordkeus en taalgebruik na te denken, heeft inzicht in de werkelijk problematiek gebracht en me geholpen het roer bij te sturen.

Allard (leidinggevende overheid)


Verrassende ontdekkingen

Twintig jaar bij dezelfde baas, veel bereikt . . . . en nog steeds gemotiveerd? Een Anders Denken, Anders Doen sessie helpt je zelf het antwoord te formuleren. Het meest interessante is het ‘roddelmoment’. Zij praten over wat jij gezegd hebt. Een verrassende ontdekking daarin was voor mij één van hun vragen: is hij wel voldoende met zijn bron bezig. Als werk geen straf is en ook geen sleur moet worden, is ‘bronnen’ een vitaal voedingskanaal. Mensen, dank voor de respectvolle en ontspannen kundige manier van ‘verder helpen’.

Hans (directeur/bestuurder stichting)


Deskundig, pluriform en constructief

Mijn ervaring met de ‘Anders denken, anders doen’ bijeenkomst is zeer positief. In een veilige omgeving wordt door verschillende personen gereflecteerd op jouw benadering van een vraagstuk dat op dat moment voor jou actueel is. Niet alleen wat je zegt is van belang, maar vooral ook hoe je het zegt en hoe je gedrag overkomt zijn facetten die constructief kritisch onder de loep worden genomen. Vooral de informele ‘roddelfase’ vond ik een originele manier om observaties op een luchtige maar ook indringende manier aan de orde te stellen. Boeiend om te zien hoe verschillend de door jou ‘duidelijk geformuleerde boodschap’ soms kan worden uitgelegd. En natuurlijk valt of staat de toegevoegde waarde van zo’n bijeenkomst met de kwaliteit van het team. Wat mij betreft zeer deskundig, pluriform en constructief. En niet te vergeten een zorgvuldig proces er om heen.

Volkert (directeur zakelijke dienstverlening)


Exciting & intensive experience

I’ve had the pleasure to join one of the ‘Anders denken, anders doen’ sessions. An exciting and intensive experience which puts yourself back to the core of your own personality and helped me to improve self-reflection and provided a better understanding of my working environment.

Frank (managing director industry)


Als een spiegel die de omgeving reflecteert

Ik heb mee gedaan aan een ‘Anders denken, anders doen’ sessie. Een geweldige en nieuwsgierig makende sessie die dingen op een bijna natuurlijke wijze open legt. Het is als een spiegel die de omgeving reflecteert. Deze wordt niet warm of koud ( zonder koel te zijn!) en keert het beeld om. Een veilige aanrader, je neemt er gegarandeerd iets van mee waar je wat aan hebt en mee kunt doen.

Ysbrand (ondernemer zakelijke dienstverlening)

 

 

I-I-I_570x267-2